Monday, March 18, 2019

Aku Dan Sesuatu : Naza Blade 650 efi pula...................


Kalau nak ikut hati, memang saya nak ambil Kawasaki ZX-14 tempoh hari. Tetapi memandangkan saya kenal sangat dengan diri saya yang selalu "hangat-hangat tahi ayam" ni, end up saya ambik keluar jer superbike Naza 650c. Bukannya apa, sewaktu time saya gila dengan chopper dulu pun, kadang-kadang tu, motor lebih banyak berselimut dari berjalan keluar. Rugi la duit kalau beli motor mahal-mahal tapi jarang ride.

Berbalik kepada Naza 650 ni pula, alhamdulilah, selepas sebulan lebih guna, tak ada langsung masalah yang timbul, okay jer semua. Selain daripada selesa, minyak pun save juga. Untuk setakat sekarang ni, saya hanya bimbang tentang barang-barang spare-part, susah juga nak beli unless kita purchase terus melalui ebay atau online platform…hmmmm berminggu juga le kena tunggu.

             Insya allah, kalau ada masa nanti, saya tulis serba sedikit tentang Naza 650cc 

P/s: Pssssssstttttttttt....banyak kawan-kawan ingat saya bawa Ducati oiiiii...








All images copyright @ 2019 Langkawi Ink.Com.
All rights reserved.All photos and content on this site are exclusive property of Langkawi Ink.Com and are copyright with all rights reserved. Please email me and ask for permission before reposting any content found on this site. Thank you.

Aku Dan Sesuatu : Naza Blade 650 efi pula...................

Kalau nak ikut hati, memang saya nak ambil Kawasaki ZX-14 tempoh hari. Tetapi memandangkan saya kenal sangat dengan diri saya yang s...