Tuesday, September 1, 2015

Kyoto's Travelogue : Banyak Yang Halal Dari Haram Di Sini.


Ramai yang bertanya bagaimana saya boleh tinggal di Jepun berminggu-minggu dan adakah saya terlalu mengambil mudah dalam bab makanan seharian? Terus terang saya  cakap, Jepun adalah negara yang cukup bertoleransi dan menghormati dalam bab-bab agama dan terdapat banyak restoren-restoren halal di Jepun terutama sekali di bandar Kyoto ini. Kesungguhan tersebut dapat dilihat dengan jelas melalui halaman sesawang yang disediakan hinggakan hotel 5 bintang Kyoto Granvia hotel pun kini telah mempunyai sijil halal!  


Tak percaya? Cuba anda layari halaman di sini. Masih khuatir ?  Email saja kepada saya untuk maklumat tambahan. Selamat bercuti dan insya allah kita dapat berjumpa di Kyoto pada satu ketika nanti.

All images copyright © 2015 Langkawi Ink.Com. 
All rights reserved. All photos and content on this site are exclusive property of Langkawi Ink.Com and are copyright with all rights reserved. Please email me and ask for permission before reposting any content found on this site. 
Thank you.

No comments:

Post a Comment

Aku Dan Sesuatu : Naza Blade 650 efi pula...................

Kalau nak ikut hati, memang saya nak ambil Kawasaki ZX-14 tempoh hari. Tetapi memandangkan saya kenal sangat dengan diri saya yang s...